Våre Tjenester

Hvorfor velge IRM?

Med et IRM-abonnement får du delta i utviklingen av annonseringsmarkedet fra en uavhengig, ideell institusjon. IRM sine data gir kunnskap om hvordan annonseringsmarkedet ser ut og forvandles. Fra et uavhengig perspektiv leveres kvalitetssikrede data som gjør det mulig å sammenligne både med mediekategoriene du arbeider med og med andre medier.

IRM's kartlegging av totale medieinvesteringer kan derfor gi grunnlag for budsjettarbeid, forretningsutvikling og strategiske beslutninger.

Utdrag fra IRM-rapporter:

Et eksempel på en kvartalsrapport kan lastes ned her under. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål om våre rapporter eller andre tjenester.

Nyhet! Vi har utvidet tilbudet av tjenester og rapporter

For deg som vil utnytte reklamemarkedets utvikling tilbyr IRM flere ulike muligheter. For løpende tilgang til data finnes det ulike abonnementer. Du kan også velge å kjøpe enkeltrapporter eller hyre oss inn for forelesninger og konsulentoppdrag. Les gjerne mer om våre ulike tjenester nedenfor.

Nye abonnementer

Den enkleste måten å få tak  i IRMs statistikk og analyse er å abonnere, eller kjøpe individuelle dynamiske rapporter på nettstedet. I tillegg til rapportene får du også innlogging til mine Sider med tilgang til IRMs database. I den kan du søke og bruke hele historikken til publiserte data for din kategori.

Her følger en sammenfatning av hva man du tegne deg for hos oss:

GI INFORMASJON‒ Gi opplysninger og motta vår rapport Key Insights

KJØP RAPPORT ‒ Kjøp enkeltrapporter

En kategori ‒ Abonner på 1 utvalgt kategori

To kategorier ‒ Abonner på 2 utvalgte kategorier 

Tre kategorier ‒ Abonner på 3 utvalgte kategorier

LARRGE‒ Vårt abonnement som inkluderer alle kategorier og rapporter / Abonner på samtlige kategorier og rapporter


Utdrag fra IRMs kategorirapporter: